Εμπειρίες ασθενών

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ζεστό τσάι στην αναμονή. Θυμίζει σπιτικό περιβάλλον!
– Παναγιώτης Ζ.
Κόντεψα να πιστέψω ότι δε λείπει τίποτε, έως ότου παρατήρησα ότι δεν υπάρχει TV στο χώρο αναμονής. Κατά τα άλλα, άριστα.
– Μαρία Α.
Είναι πολύ σημαντικό το να βλέπεις συνεργασία πολλών ιατρών στον ίδιο χώρο. Ο ασθενής αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής.
– Κωνσταντίνος Μ.

Θεράπων ιατρός θα πει γιατρός που υπηρετεί (από το αρχαίο ρήμα θεραπεύω, δηλαδή υπηρετώ). Αυτό το πνεύμα της διακονίας, που σας διακρίνει και το νιώθουμε μαζί σας, εύχομαι πάντοτε να εμπνέει το προσωπικό της ΕΝΑΡΓΕΙΑ.
– Γιώργος Φ.

Καταλαβαίνει αμέσως τα προβλήματα υγείας που έχω και με τη βοήθειά του τα ξεπερνώ όλα. Είναι τόσο καλός άνθρωπος και καλός επιστήμονας που όταν τον βλέπω χαίρεται η ψυχή μου.
– Σταύρος M.

Μετά από σοβαρές επιπλοκές με την υγεία μου εμπιστεύθηκα τη ζωή μου σε δύο εξαιρετικούς γιατρούς τον Παθολόγο Βασίλη Παπαδόπουλο και τον Νεφρολόγο Βασίλη Δεβετζή. Το ότι χαίρομαι σήμερα την κάθε μέρα που ζω, το οφείλω κυρίως στους δύο αυτούς εξαιρετικούς Ανθρώπους και Γιατρούς. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου.
– Απόστολος Ι.

Για μένα μετράει ιδιαίτερα η προσωπική επαφή. Και εδώ αισθάνομαι ότι είμαι στο στοιχείο μου.
– Κατερίνα Γ.

Κάθε φορά που ερχόμαστε στο ιατρείο αισθανόμαστε ότι οι γιατροί είναι πρωτίστως άνθρωποι! Νοιώθουμε ότι υπάρχει “νοιάξιμο” από την ιατρική ομάδα και αυτό μας γεμίζει ακόμη περισσότερο με σιγουριά! Συνιστούμε την ΕΝΑΡΓΕΙΑ ανεπιφύλακτα σε όλους τους γνωστούς μας.
– Ανδρέας Ι.

Αν θέλεις να αφήσεις και εσύ τη δική σου εμπειρία, παρακαλούμε χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου!

Το όνομά σας

Το email σας (προαιρετικά)

Ποια ήταν η δική σας εμπειρία με τους γιατρούς μας;

Skip to content